SJANGER: Horror/exploitation/langfilm.
UTGIVELSESÅR: Ikke utgitt
STATUS: Er i preproduksjon.
INNSPILT: Ikke innspilt
INNSPILLINGSSTED: Sunnmørsalpene, Oslo-området m.m.
PRODUKSJONSSELSKAP: VIOLENCE PRODUCTIONSREGI: Lars-Erik Lie.
HOVEDROLLER: Info. kommer senere.
SPILLETID: Ukjent, antatt spilletid ca. 90 min.
FORMAT: HD 1080p.

STORY: En tidligere Afghanistan-soldat med psykiske lidelser og en hang til kannibalisme er løs i Sunnmørsalpene.Folk som vandrer i fjellene forsvinner og gjennom årene bygges det opp historier og myter om kannibaln i Sunnmørsalpene. En vennegjeng fra Oslo reiser opp dit sammen med noen konspirasjonsmakere for å finne ut av sakene, men de har mer i vente da de også braker sammen med en annen soldat som er ute i samme ærend som dem selv - nemlig å finne kannibalen.

SULT er den neste langfilmen fra Violence Productions. Filmen er i preproduksjonsfasen. Manuset er ferdig skrevet og er på 92 sider (noen forandringer/tillegg/justeringer må dog påregnes). Manusforfatter er Kay Olssen, en av initiativtakerne bak skrekkfilmfestivalen "Oslo Fright Fest".


FACEBOOK-FANPAGE


VIL DU VÆRE MED OG FINANSIERE "SULT"?
Å lage langfilm på lavt budsjett er en stor utfordring, spesielt når det er vanskelig å få i havn de midlene som trengs. Vi spørr derfor DEG - ja nettopp, DEG - om du vil være med og "co-produsere" SULT?

Alle som bidrar med noen kroner, får navnet sitt i rulleteksten. De som bidrar med større summer blir kreditert som co-produsenter, de får tilgang til å være med på innspillingen, de får promotion materiale, plakater, gratis eksemplarer av filmen på dvd/bluray osv. Mer detaljer om dette vil komme ut etterhvert!

Alle monner drar - selv småsummene!

SEND DITT BIDRAG TIL KONTO 9713 14 21749 OG HJELP OSS Å FÅ LAGET "SULT"!

DU KAN OGSÅ OVERFØRE DITT BIDRAG GJENNOM PAYPAL, TIL EPOSTADRESSE: LAERIKLI@ONLINE.NO