All Rights Reserved. Copyright Violence Productions 2005. Website designed by Lars-Erik Lie. Email: post@violenceproductions.com
SALVATIONProduksjonsår: 1995.
Spilletid: 12 minutter.
Skuespillere: Kristian Bryn, Terje Rønes.
Regi: Lars-Erik Lie
Format: 4:3 Fullscreen.
Lyd: Stereo.

SALVATION er historien om predikant, som reiser rundt for å frelse folk, men hvis du ikke vil la deg omvende frivillig, så SKAL du la deg omvende! Ikke en ukjent metode det, sett i historisk kristelig sammenheng.....
I denne filmen tar Kristian Bryn hovedrollen som predikanten, mens Terje Rønes spiller en dobbeltrolle, først som en gammel og tverr kjerring, som absolutt IKKE vil la seg frelse, og deretter som en VELDIG sliten, og avdanka rocker.

SALVATION er en klassisk Violence Productions film, full av gladvold og svart humor, akkurat slik det skal være. :) Filmen ble laget vinteren 1995 og fikk senere en oppfølger/remake i SALVATION 2 - REVENGE OF ANTICHRIST i 2006. 

SALVATION er uten tvil en de mest morsomme filmene vi har laget, med en spinnvill Terje Rønes i rollen som den gamle, sure kjerringa, som bor i ei koie langt inne i skogen, og roter rundt i potetsekker, he he! Kristian gjør også en knall rolle som den "hellige" presten, ikke minst har han et herlig matchende kostyme!
SALVATION