SJANGER: Action/martial Arts/kortfilm..
UTGIVELSESÅR: 2013
STATUS: Utgitt på YouTube og Vimeo 4. sept. 2013.
INNSPILT: 2012.
INNSPILLINGSSTED: Oslo.
PRODUKSJONSSELSKAP: 3F og VIOLENCE PROD.REGI: Lars-Erik Lie.
HOVEDROLLER: Kadir Talabani, Kenny Wang, Cathrina Hell Lykke, Aleksandra Haze.
MED: Espen Andreassen, Armin Houman, Shervin Naghibi, Emanuel Haydari, Ali Zareiee, Bogdan Zirin.
SPILLETID: 19 minutter.
FORMAT: HD 1080p.

STORY: Lykken blomstrer tilsynelatende mellom Kadir (Kadir Talabani) og Ina (Cathrina Hell Lykke), men Ina kidnappes og Kadir må stille opp med løsepenger. En gangsterboss (Kenny Wang) høy på hvitt pulver, silikonpupper og raske biler gjør ikke situasjonen enklere.... Det er duket for NÆRKONTAKT!
NÆRKONTAKT: KABUL, OSLO

NÆRKONTAKT er et samarbeidsprosjekt mellom Violence Productions og 3F. Filmen er spilt inn på kun 24 timer, og alt skuespill og koreografi er øvd inn på settet i løpet av den tiden. 

TRIVIA: Kenny Wang og Lars-Erik Lie sydde sammen manuset på en kafe i Elverum, under sterk påvirkning av store mengder kaffe og småkaker. Kenny Wang kjøpte mafiaboss-kostymet sitt (en rød/svart Adidas-dress) under en ferietur til Bulgaria noen uker etterpå.

Mesteparten av budsjettet gikk med til å betale leien for en Ferrari Cabriolet.

I kjent amatørfilmstil, så trakk 5 skuespillere seg fra filmen dagen før innspillingen startet. Heldigvis hadde regissør Lie forutsett dette og "overbooket" antall skuespillere, så vi kom i mål allikevel.

Kampsportutøvere fra en rekke stilarter er med i filmen, bl.a. Praying Mantis, Hapkido, Taekwondo, Muay Thai, Hiep Vo Mon m.m.

NÆRKONTAKT er den første filmen der vi benyttet to kameraer under store deler av innspillingen. Henrik Thuesen stod for filming i slowmotion/flycam-opptak.
PUBLIKUMSREAKSJONER

-Meget tøff og morsom film som ikke er redd for å vise det andre ikke tør.
L.Iversen.

-Helt utrolig imponerende hva dere har fått til på et døgn. Nydelig filming, fenomenale komposisjoner, flott lys og fantastisk koreografi - rett og slett genial historiefortelling. Fabelaktig jobb på etterarbeidet også!
P.I.Tomren
PUBLIKUMSREAKSJONER

"-Kenny Wang er faen meg Könung!"

"-Kult! God produksjon!"