All Rights Reserved. Copyright Violence Productions 2005. Website designed by Lars-Erik Lie. Email: post@violenceproductions.com
BLIND VOLD 2  (RANDOM VIOLENCE 2)


Produksjonsår: 1994.
Spilletid: 6 minutter.
Skuespillere: Terje Rønes, Lars-Erik Lie, Kristian Bryn.
Regi: Lars-Erik Lie.
Format: 4:3 Fullscreen.
Lyd: Stereo.
BLIND VOLD 2 er også tilgjenglig på DVD.

BLIND VOLD 2 var vår andre produksjon, laget bare et par-tre uker etter den første BLIND VOLD. Filming skjedde i mai 1994. Plottet var igjen veldig enkelt, men er enda mer utagerende enn i den første filmen, siden det her er 2 "bad guys" (Terje Rønes og Lars-Erik Lie) som banker opp en lokal nerd (Kristian Bryn).

Filmen var også delvis inspirert av en episode med amerikansk politivold som verserte i media på den tiden, der en rekke politifolk holdt fast en svart mann, og ballesparket han bakfra. En scene vi da kopierte i BLIND VOLD 2. Sluttscena, der de 2 badguys`ene er veldig fornøyd med dagen, og danser og hopper mens nerden er i ferd med å slokne inn for alltid, er lett inspirert fra en lignende sekvens i Pier P. Pasolini` s kjente film SALO: 120 DAYS OF SODOM fra 1975. Dog, vår film er nok noe mer humoristisk enn SALO... :)

Kniven, som du ser Lars-Erik Lie bruke i denne filmen, kan du kjenne igjen i en rekke av våre andre filmer også. Den har blitt en slags gjenganger kan man trygt si. :) Og vil du se filmen er det bare å klikke på bildet under, og du kan se en nyrestaurert versjon av filmen. Enjoy!
BLIND VOLD 2 (RANDOM VIOLENCE 2)